• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
25°
04:33

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale'de büyücü vakası devam ediyor

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. İlçede, hamile bir kedi ortadan ikiye kesilmiş halde bulundu.


Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada dolaşan bir videoda, Kırıkkale Yenimahalle’de bir büyücünün, kedilerin uzuvlarını kullanarak büyü yaptığı iddia edilmişti. Bu videoda büyücünün bulunabilmesi için yardım talep edilmişti. Bugün Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde ise daha korkunç bir iddia ortaya atıldı. Kırıkkale Medya isimli sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde, hamile bir kedinin ortadan ikiye kesildiği görüldü. Bu işlemin de önceki videoda olduğu gibi büyü yapmak amacıyla yapıldığı iddia edildi.

 Olayı kayda alan ve açıklamalarda bulunan bir vatandaş, "Arkadaşlar Bahşılı’dayız, ırmak kenarında. Hayvansever bir arkadaşımızın yemleme yaptığı bir bölgede, ortadan ikiye bölünmüş bir vaziyette kedi ile karşılaşınca tabi biz geldik. Hayvan taze ve burada beslenen bir hayvanmış, şu karşıda bulunan düğün salonunda çalışanların beslediği bir hayvanmış. Kesilene bakıyoruz, hayvanın bacağı nizami şekilde kesilmiş, vücut nizami bir şekilde kesilmiş. Yani bir hayvanın koparmasına benzemiyor olay ve üstüne üstülük gebeymiş. Diğer parçalarını bulamadık, bugün bu kaçıncı oldu bilmiyorum yani bugünkü gelen ihbarlara bakınca özellikle Osmangazi tarafından falan sürekli kuyruğu kesilen, patileri olmayan hayvanlar, üstüne üstülük bir de bu olay oldu. Olay yeni çünkü hayvan donmamış. Tabi çok üzgünüz" şeklinde konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

Kamu-Sen'den Ulusoy'a destek ziyareti

İlginizi Çekebilir

BARAN"30 Ağustos Bağımsızlığımızın En Güçlü Destandır"

İlginizi Çekebilir

AKADEMİSYENLERİ TAŞIYAN ARAÇ DEVRİLDİ 6 ÖLÜ 5 YARALI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47771

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#