• Dolar
    32.241
  • Euro
    35.114
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
26°
03:15

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale Barosu yeni başkan için sandığa gidecek

Kırıkkale Barosu'ndan yeni dönem için başkanlığı 3 isim aday oldu. Avukatlar 6 Ekim Pazar günü sandık başına giderek yeni başkanı seçecek.


Mevcut Baro Başkanı Av. Mutlu Korkmaz, tecrübeli isimlerden Av. Erol Çakır ve Av. Turan Zeki, başkanlık için kıyasıya yarışacaklar.

Seçim süreci için adaylar çalışmalarına şimdiden hız vermiş durumda. Kırıkkale Barosu'nda uzun yıllardır hizmet veren ve alanında saygın isimlerden olan bu üç aday, kendi vizyon ve misyonlarını ön plana çıkarmak için yoğun çaba sarf ediyorlar.

6 EKİM'DE NETLİK KAZANACAK

Mevcut Baro Başkanı Av. Mutlu Korkmaz, görevini daha da ileriye taşımak için enerjisini seçmenlere aktarıyor. Geçmiş dönemlerde Baro Başkanlığı görevini yürüten deneyimli isimlerden Av. Erol Çakır ve Av. Turan Zeki ise geçmiş başarılarına dayanarak adaylık sürecine güçlü bir şekilde giriyorlar.

 Seçim atmosferinin gittikçe ısınacağı Kırıkkale Barosu'nda, adayların seçmenlerin nabzını tutmak için zorlu bir rekabetin içine gireceği şimdiden belli. Hangi adayın Kırıkkale Barosu'nun geleceğine liderlik edeceği ise 6 Ekim'de sandıkların açılmasıyla netlik kazanacak.

İlginizi Çekebilir

DEVA’dan Türkyılmaz’a veto

İlginizi Çekebilir

MERHAMET DERNEĞİ AFGANİSTAN YARDIM TRENİNDE YERİNİ ALDI

İlginizi Çekebilir

2 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79463

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#