• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°
06:50

Öğleye kalan Süre

Başkan Saygılı: "Kadınlarımızı destekleyeceğiz"

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Başımızın tacı olan kadınlarımızı her platformda destekleyeceğiz" dedi.



Kırıkkale Belediyesi tarafından "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Hayatımızın her alanında varlıklarını hissettiğimiz kadınlarımız ile büyük onur duyuyoruz" dedi.


Saygılı, "Kadınlarımız bizlerin baş tacı, her zaman onların yanındayız. Her ne kadar evlerin reisi erkekler olarak gözükse de asıl evlerin reisi hanımlarımızdır. Bu gün onların dertlerinden, tasalarından uzaklaşmaları, gönüllerince bir gün geçirmeleri için böyle bir eğlence düzenledik. Faaliyetlerimizin sayısını yıl içerisinde daha da artıracağız" ifadesini kullandı.
Mahalle konaklarından çok güzel dönüşümler aldıklarını ve yapılan ürünler için yurt dışından da siparişler alındığını belirten Saygılı, "Mahalle konaklarımızın sayısını artırıyor ve 9 adet daha mahalle konağı için ihaleye çıkıyoruz. Buralar kadınlarımızın yeri olacak, sadece kurs yeri değil, kendilerini geliştirdikleri, sosyalleştikleri yerler olacak. Tekraren başımızın tacı kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutluyor, her gününüzün dünya kadınlar günü gibi olmasını diliyorum" diye konuştu.
Saygılı, konuşmasının ardından mahalle Konaklarında eğitim veren usta öğreticilere başarı belgelerini takdim etti. Etkinliğe katılan kadınlara da karanfil hediye verdi.

İlginizi Çekebilir

Siber polisler devriyede!

İlginizi Çekebilir

Memur ve Emekliye 3600 ek Gösterge Müjdesi!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de firari 17 hükümlü yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72946

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#