• Dolar
    32.580
  • Euro
    34.915
  • Ç.Altın
    4.111
  • Altın
    2.430
KIRIKKALE
32°
04:50

İmsak'a Kalan Süre

BAĞIMLI GENÇLERE FUTBOL’LU DESTEK

Bağımlı gençlerin yeniden hayata tutunması ve kalıcı tedavi amacıyla kurlan Huzur Köy’de Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, il müdürleri ve tedavi merkezinde bulunan gençler halı saha maçı yaptı.


DEVLET OLARAK YANLARINDAYIZ

Huzur Köy tedavi merkezinde tedavi gören gençlerle bir araya gelen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, il müdürleri ve tedavi görenler ile halı saha maçında buluştu. Dostluğun kazandığı futbol müsabakası 8-8 biterken Tekbıyıkoğlu 2 gol kaydetti. Uyuşturucu maddenin insan sağlığına verdiği zarar bir kez daha anlatıldı. Devlet olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını vurgulayan Tekbıyıkoğlu, “İnşallah bu durumdan bütün gençlerimizi kurtarmanın mücadelesi içerisindeyiz. Bu melanetin daha fazla yayılmaması hatta yok edilmesi için 2 aşamalı mücadelemiz devam ediyor. Polisi mücadelemizle torbacılara göz açtırmamak için 24 saat esaslı takiplerimiz ve baskınlarımız devam ediyor. 2 aşamamızda uyuşturucu cenderesine düşen evlatlarımızın tedavi süreci. Bu köyde tedavi gören yavrularımızın meslek sahibi olmaları içinde çalışmalar yürütüyoruz.” dedi

İlginizi Çekebilir

Poşet ücretine zam

İlginizi Çekebilir

TEKBIYIKOĞLU ‘ TORUNLARIMIZA SAHİP ÇIKAMAYABİLİRİZ’

İlginizi Çekebilir

Keskinde 2 Parti Seçime Ortak Girecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70693

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#