• Dolar
    32.556
  • Euro
    34.863
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
26°
00:51

Yatsı'ya Kalan Süre

ASKER EĞLENCESİNDE 5 KİŞİ SERBEST

Kırıkkale'de asker eğlencesinde bekçilerE silahlarını göstererek darpta bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 2'si uzman çavuş 5 kişi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


KİMLİK SORDU, SİLAH GÖSTERİLMİŞTİ

Mahalle Bekcilerinin Sanayi Mahallesi 1529. Sokak'taki bir asker eğlencesinde belinde tabacası olan iki kişiyi kimlik sorması üzerine şüpheliler kimliklerini göstermedi. Daha sonra şüpheli kişiler bekçilere belindeki tabancayı gösterdi. Bu sırada düğün sahipleri de bekçilere mukavemette bulununca ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekiplerinde Alandaki kişilerin mukavemette bulunması üzerine ekipler, kalabalığı biber gazı kullanarak dağıtmıştı.

ADLİ KONTROL KARARIYLA SERBEST

Olayda iki tabanca ele geçirilirken uzman çavuşlar M.B ve E.B düğün sahibi O.Ö , H.Ö ve H.Ö'yü gözaltına aldı. Darp raporu alan bekçiler, şüphelilerden şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin eğlenceyi sonlandırdığı olayda, fenalık geçiren 2 vatandaş da ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. H.Ö ve H.Ö emniyetteki ifadelerinin ardından, uzman çavuşlar M.B ve E.B ile düğün sahibi O.Ö sevk edildikleri mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

Herkesi ilgilendiriyor! İşte 2024'te yürürlüğe giren uygulamalar

İlginizi Çekebilir

1 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Harun Ulusoy, gençlerle bir araya geldi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15904

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#