• Dolar
    32.326
  • Euro
    35.120
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.309
KIRIKKALE
21°

ALLAH DAVETLİNİNDE HAYIRLISINI VERSİN

Davetli olarak geldiği düğünde aracını davetlilerin üzerine sürdü: 20 yaralı


Kırıkkale’de alkollü bir vatandaş, davetli olarak geldiği düğünde ticari taksisini davetlilerin üzerine sürerek gelin ve damada dehşeti yaşattı. Yaşanan olayda 1’i bebek, 4’ü çocuk 20 kişi yaralandı.
Olay, Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesindeki Hacıbey TOKİ’de meydana geldi. İddiaya göre, Ankara’dan düğüne gelen K.K. (35) isimli alkollü vatandaş ile davetliler arasında tartışma yaşandı.

Kalabalığın üzerine aracını sürdü
Çıkan tartışmada uzaklaştırılmak istenen alkollü vatandaş K.K., 06 T 4580 plakalı ticari taksisini kalabalığın üzerine sürdü. K.K. daha sonra olay yerinden kaçmak istediği sırada park halindeki 71 ED 468 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından düğünde bulunanlar vatandaşlar, sürücü K.K. ile yanında bulunan M.K. ve K.A.’yı darp etti. Olayda 4’ü çocuk 20 kişi yaralandı.

1’i bebek, 4’ü çocuk 20 yaralı
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Düğüne katılan davetlilerden D.Ş. (60), S.O. (51), S.O. (3), H.C. (14), Z.Ş. (25), E.N.Ş. (6), G.M. (62), K.K. (35), M.K. (46), K.A. (21), G.E. (8), E.Ş. (33), V.U. F.M., K.K.Ş. (4), K.O. ve M.M. yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan 1’i bebek, 4’ü çocuk 20 kişi tedavi altına alındı. Bazı yaralıların kolunda bacağında kırıklar olduğu öğrenildi.

Soruşturma başlatıldı
Çok sayıda polisin katıldığı bölgede olay kısa sürede kontrol altına alındı. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından olayın yaşandığı sokakta inceleme yapıldı. Nöbetçi cumhuriyet savcılığı tarafından da soruşturma başlatıldı. Sürücü K.K ile yanında bulunan K.A. gözaltına alındı.
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale halkı şehitler ve Filistin için yürüdü!

İlginizi Çekebilir

Tekinay, vatandaşların sevgisini topluyor

İlginizi Çekebilir

Beyaz saçların yeniden çıkmasını engelliyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87928

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#