• Dolar
    32.437
  • Euro
    34.458
  • Ç.Altın
    4.180
  • Altın
    2.488
KIRIKKALE
27°
04:53

Öğleye kalan Süre

Akşener'e gençlerden anlamlı hediye 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti grubu ve üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen, Ankara Gençlik Kolları Başkanı Fatih Koca ve Samsun Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Yalgın, Akşener’e Türk Ba


AKŞENER'DEN 1919 RUHU AÇIKLAMASI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. 1919 ruhuna dikkat çeken Akşener, "1919 ruhu, hakkın kuvvetten üstün olduğuna inananların, hiçbir zaman umutsuz olmayanların ruhudur" dedi. 18 Mayıs gecesinde sabahı heyecanla bekleyen yüreklere, yarın doğacak olan kurtuluş güneşini hasretle bekleyenlere selam olsun. Bugün bizleri Yüce Meclisimizin çatısı altında bir araya getiren o ilk adıma şükürler olsun.  Bırakın anmayı, Atatürk'ün isminden bile rahatsız olanlara inat, onu anmaya devam edeceğiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal kahramanlarımızın ruhları şad, mekanları cennet olsun.”


ANADOLU ARTIK ESKİ ANADOLU DEĞİL
“Annelerin dertleri, endişeleri bilinmesin diye, babaların sıkıntıları konuşulmasın diye, memleketimizin çilesi bitmesin diye uğraşan bir iktidarla karşı karşıyayız. Artık geldiğimiz noktada elini attığı her şeyden kriz çıkaranların tutunacak tek dalları kaldı, o da duygularımız. 20 Ocak 2020'de bir karar verdik. Milletimizin yaşadıklarını umursamayanların devrine son vermek için. Dedikodulardan bıktık, yalanlardan usandık. Memleketin hiçbir derdine çare olmayan kavgalardan sıkıldık ve Anadolu'yu karış karış dolaşmaya karar verdik. 20 Ocak 2020'den beri yollardayız. Anadolu artık eski Anadolu değil. İlk seçimde gidecek iktidarın arkasından bu büyük millet hak ettiği huzuru ve refahı bulacak. Çünkü bizler varız. Hep birlikte varız ve dimdik ayaktayız. Birlikte çalışacağız. Çok kısa sürede bu enkazı birlikte kaldıracağız. 


"1919 RUHUNU ANLAYACAK VE TAŞIYACAKSINIZ"
“Bu duruma ucube sistem yüzünden geldik. Biz o gün hayır demiştik, bugün de hayır diyoruz. Tarihimizin hiçbir döneminde baskıya boyun eğmediğimizi, söz konusu bağımsızlığımız olunca bırakın bir kişiyi bütün dünyayı dize getirdiğimizi unuttular. Yokluğa mahkum edilen Anadolu'nun yeniden doğuşunu unuttular.  Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet diye haykıran atalarını hatırlayacaksın. 1919 ruhunu hatırlayacaksın. Çünkü 1919 ruhu umudun, azmin, inancın ruhudur. 1919 ruhu, ateşten gömlek giyenlerin, milletin her ferdi için ana, baba, evlat ve ışık olmaya ve hiçbir şeyden korkmamaya yemin edenlerin ruhudur. 1919 ruhu, hakkın kuvvetten üstün olduğuna inananların, hiçbir zaman umutsuz olmayanların ruhudur. Türkiye'nin iyi ve cesur evlatları, işte bu yüzden önünüze çıkarılan tüm engeller karşısında dimdik durabilmek için 1919 ruhunu anlayacak ve taşıyacaksınız. Konuşmaların ardından toplantıda Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen, Ankara Gençlik Kolları Başkanı Fatih Koca ve Samsun Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Yalgın, Akşener’e Türk Bayrağı hediye etti. 

İlginizi Çekebilir

İYİ PARTİ SEÇİM ÖNCESİ SON VİRAJA GİRDİ

İlginizi Çekebilir

Adnan Duman, İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48213

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#