• Dolar
    32.378
  • Euro
    35.014
  • Ç.Altın
    4.006
  • Altın
    2.326
KIRIKKALE
22°
03:15

İkindi'ye Kalan Süre

Abalı dedikodulara cevap verdi! “İlçelerde görevden almalar olmayacak”

MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, göreve gelmesinin ardından Yahşihan ilçe teşkilatının görevden alınacağı dedikodularına açıklık getirdi. Abalı, “Böyle bir durum kesinlikle söz konusu değildir” dedi.


Parti yönetimi ve basın mensuplarıyla kahvaltı programı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Abalı, Yahşihan ilçe teşkilatının görevden alınacağı söylemlerine de cevap verdi. Abalı, “Görüyorsunuz ki büyük bir kalabalık ve bütün ilçe başkanlarımızın olduğu bir kalabalıkla bir kahvaltı organizasyonunda beraberiz. Bizim bütün arkadaşlarımızla beraber yol yürüme kararlılığımız vardır. Koltuklara, makamlara birileri gelip gidebilirler.”

“Önemli olan ülküdür, davadır. Gördüğünüz gibi bütün ilçe başkanlarımız el birliğiyle görevimizin başındayız.  İlçe başkanlarımın tamamı da il başkanlığı koltuğunda kimin oturduğuna bakmaksızın liderimiz Devlet Bahçelinin makamına hürmetlerini göstererek, seçilmiş ilçe başkanları olarak görevinin başındadır. Herhangi bir görevden alınma ya da atama yazısı böyle bir söylenti bizi kulağımıza gelmedi. Bu soru nereden çıktı bilmiyoruz ama bizler görevimizin yanındayız” dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

MHP Türkiye’nin sigortasıdır

İlginizi Çekebilir

Abalı, koronavirüse yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23264

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#